Fyn er øen med de mange og smukke gulve af træ

Fyn har mange trægulve som oprindeligt er fra de midtfynske skove. Lokalt træ som er fældet, savet op og bearbejdet på det tilhørende savværk. Træ er dog også blevet fragtet fra Sverige og det nordlige pommeren med pramme til primært Assens og Fåborg. På Fyn har man en tradition for eg og egetræsgulve, hvilket vel nok er det mest eksklusive af danske og skandinaviske træsorter. Eg har den helt særegne struktur som er unik og kun finde på denne træsort.

“Åretegninger og strukturer i eg og egetræ gør virkelig en stor forskel.”

Gulvafslibning Fyn

fyn og afslibning i Odense og omegn. Afslibning af trægulve i Fåborg, Nyborg, Svendborg og andre steder på Fyn, herunder Middelfart og Nyborg.Når trægulve skal afslibes et eller andet sted på Fyn, så kan du med fordel kontakte os. Fortæl os hvad du ønsker, og det skal du få! med vores hjælp. Du har nok spurgt dig selv det samme spørgsmål mange gange. Trænger min bolig til nyt liv? Og som oftest vil svare svaret være, at det gør den. Problemet kan findes i, at dine kedelige og mørke gulve simpelthen har gjort dit hjem til konformitetens højborg. Har du derfor et ønske om mere lys i din bolig, som vil tilføre en masse liv samtidig med, er den optimale løsning en gulvafslibning af dine gamle og triste gulve.

NOTE: Det kan siges mere enkelt – en gulvafslibning af dine gulve er den letteste og hurtigste måde, hvorpå du kan forvandle din bolig og tilføre lys og liv.

Den bedste gulvafslibning pris på Fyn

Du behøver sågar ikke at igangsætte et verdensomspændende boligprojekt, idet hele projektet kan løses med en smule hjælp fra en erfaren gulvspecialist. Et gør-det-selv projekt kan ikke betale sig, idet resultatet ofte bærer tydeligt præg af, at du selv har været i gang. Derfor er en gulvafslibning, som er foretaget af en erfaren gulvspecialist, den billigste måde, hvorpå din bolig kommer til at fremstå som ny igen. Det sker ved, at en gulvafslibning fjerner cirka 1mm af gulvets overflade, hvorfor ridser, mærker og rifter samt andre ujævnheder slibes bort. Den rette efterbehandling sætter så prikken over i’et på dit boligprojekt, men en sådan efterbehandling kan først findes i samarbejde med gulvspecialisten, da han besidder de rette kompetencer og viden til at give gode råd.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote