Gulvafhøvling

Gulvafhøvling tilbydes her af knagende dygtige specialister med praktisk erfaring indenfor gulvarbejde. Trænger dit trægulv til en høvling? Så er hjælpen nær med billig afhøvling priser. Har du et plankegulv med hakker eller en håbløs overflade? Så er en afhøvling måden. I tilfælde med tæpperester eller andre beskadigelser, kan afhøvling også være en valg.

Gulvafhøvling
Gulvafhøvling

Hvornår benyttes en høvling?

Skævheder og fuldmaling kan også være dele som gør, at en afhøvling er uundgåelig. Ligesom niveauforskelle og skævheder i det massive plankegulv er en god udfordring. Her vil det være nødvendigt planere gulvfladen med en stor gulvhøvl. Afhøvling anvendes på trægulve, hvor en slibning er utilstrækkelig, herunder ved:

 • Niveauforskelle og ujævnheder
 • Bølger
 • Lim fra tæpper
 • Gulvspartel
 • Dybe hakker
 • Fuldmaling
 • Fernisbehandling
 • Besværlig lak

Hvorfor gulvafhøvling?

Høvling af bræddegulve er et gulvhåndværk, hvor den lokale gluvmand bør være påpasselig eller kyndig. Upræcis høvling kan give ødelæggelser af trægulvet eller niveuforskelle i dybden af træet. Afhøvling stiller store krav til fagmanden, idet den store høvlemaskine virkelig bearbejder træet. Der afhøvles 2 – 3 millimeter af gulvets overflade, hvilket også kan være en nødvendighed ved meget ramponerede bræddegulve. Vi har erfaringen og ved uden videre hvad man skal gøre. At afhøvle et gulv kræver varsomhed, og må ikke udføres som hjemmegjort arbejde. Hvis afhøvlingen ikke laves korrekt, kan det blive omstændigt og bekostelig at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort gulvafhøvling kan i værste fald gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Ved at bruge os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvforbedring og hurtig udførelse.

Afhøvling og gulvslibning

Når gulvafhøvlingen er udført vil gulvbrædderne fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes processen med en gulvslibning, for at få den aller bedste overflade før efterbehandlingen sættes i gang. Her kan gulvet påføres voks, sæbe, lud, olie eller bejdse, eventuelt med hvid lud, hvid lak eller hvid olie. Den efterfølgende afslibning må være rigtig polering, grovslibning, mellemslibning og en finslibning. Vi rådgiver gerne om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. For resten er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe tll os såfremt du har spørgsmål. Der skal være sikkerhed for, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit bræddegulv fornyes?

Efter en gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling, bliver de fleste plankegulve som nye. Du vil ikke kunne se, at det massive trægulv har været i stykker. Plankegulve må altid behandles godt samt vedligeholdes, rengøres og plejes bedst muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er afhøvling den aller sidste alternativ. Ved vores arbejde med bræddegulve får vi en del relevante spørgsmål om gulvbearbejdning, for eksempel:

 • Guide til gulvafhøvling
 • Hvad koster afhøvling?
 • gulvafhøvling leje
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Hvad koster en høvling
 • Maler og gulvafhøvling
 • Råd om gulvafhøvling
 • Vejledning i afhøvling

På vores hjemmeside vil vi forsøge at svare på disse og andre gulvrelaterede spørgsmål. Ifald du har lyst til oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe.

Ønsker du hjælp til høvling?

Din gulvsnedker må altid fortælle dig, om en høvling er sandsynlig. Såfremt dit massive gulv trænger, så kontakt os gerne og få afhøvling pris}. Såfremt du er i tvivl, kommer vi gerne forbi dig for en snak om dit trægulv. Vi har altid billig afhøvling priser samt kort ventetid i Odense, København og Aarhus samt alle andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at forny og fobedre dit gamle trægulv med en gulvafhøvling

 

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote