Odense her afsliber, afhøvler og behandler vi alle trægulve

Odense gulvmand der klarer alle former for gulvarbejde i træ. Bearbejdning af træ og trægulve samt vedligeholdelse så de bliver smukke og er nemme at holde. Gulvafslibning er en af mulighederne når det gamle trægulve i Odense eller på Fyn skal friskes op af den lokale gulvmand.

Gulvafslibning Odense

Hvor ofte skal et trægulve afslibes og have en ny overfladebehandling? I det følgende kan du læse hvordan et trægulv afslibes og får en ny gulvbehandling. Først og fremmest er det vigtig at fjerne alt den gamle gulvbehandling og gulvbelægning så gulvet fremstår ‘trærent’. Herefter kan der påføres en ny behandling med for eksempel:

  • Fyn gulvafslibning udføres af os gulvmagasinet. Afslibning og efterbehandling af træ og trægulve med mange års erfaring i netop træ og trægulve. Afslibning i Fåborg, Nyborg, Svendborg og andre steder på Fyn med efterbehandling efter ønske. Lak, lud, sæbe, voke og bejdse er nogle af de muligheder der kan gøre sig gældende. Vi er leveringdygtig i det hele.Sæbe
  • Voks
  • Lud
  • Hvid lud
  • Olie
  • Hvid olie
  • Lak
  • Hvid lak

eller måske noget helt andet. Få Fyn og især i Odense er de hvid pigmenteret behandlinger med hvid lud, hvid olie og hvid lak populære.

Trægulve i Odense

En gulvafslibning gør dit trægulv smukt samt lettere at holde rent. Gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse er vigtige elementer når man har et trægulv som skal holde sig pænt og slidstærk i mange år. Alle trægulve uanset beskaffenhed trænger ind imellem til en opfriskning på den ene eller anden måde.

Typer af gulvafslibning?

Det behøver måske ikke at være en total gulvafslibning og ny gulvbehandling, men for at få en flot overflade kan det være den eneste løsning. En gulvafslibning gør gulvet tyndere og skal derfor ikke udføres i tide og utide. Derfor udføres en gulvafslibning altid så blidt og nænsomt som overhovedet muligt, idet der ikke er grund til at fjerne mere af træet end højest nødvendigt. Lamelgulve kan typisk kun afslibes 2 eller 3 gange og er derfor ekstra sårbare overfor gulvafslibning, hvilket de må tages højde for i selve processen, men også i valg af ny gulvbehandling.

Lad gulvmanden løse din gulvopgave

Er lakken slidt igennem, eller er olien tørret ud og blevet grå, er det tid at kontakte en gulvmand. Enten os eller et andet gulvfirma, som kan hjælpe dig med muligheder og inspiration. Det er vigtig at dit nrenoverede trægulv blive som du ønsker, så overfladen passer til dit hjem og bolig.

 

 

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote