Svendborg gulvmand ordner alle trægulve med gulvafslibning

Svendborg gulvafslibning og afslibning af trægulve. Vi har afslebet trægulve i Svendborg i mange år og dermed gjort gamle og slidte trægulve til smukke ditto. Gulvbehandling med lak, lud, olie, sæbe, voks eller noget helt andet i Odense, Svendborg og andre steder på Fyn. Fåborg og Assens er områder hvor gulvmagasinet ofte er med muligheder ud over det sædvanlige. Benyt en rigtig gulvmand og få afslebet dine trægulve på den bedste mulige måde.Svendborg har en gulvmand som kan det der med afslibning af trægulve. Gulvafslibning hvor den gamle gulvoverflade slibes væk, så en ny kan påføres. Alt i gulvafslibning og gulvbehandling af trægulve, herunder gulvlægning, gulvbearbejdning, gulvrenovering, gulvrestaurering og meget andet. Her arbejdes der udelukkende med plankegulve, parketgulve og lamelgulve for at få dem til at forskønne hjemmet.

Gulvafslibning Svendborg

Gulvafslibning udføres i Svendborg og omegn, – ja, faktisk på hele Fyn. Vi har løbende gulvopgaver i Svendborg, Fåborg og andre steder med behov for renovering af trægulve. Nyborg og Odense er steder med mange trægulve og her er behovet for vores gulvservice naturligvis også større.

Afslibning af trægulve på hele Fyn

Vi har netop arbejdet med opfriskning af gamle trægulve i Assens og Middelfart, som gav en helt fantastisk virkning i boligen. Fra at have en mørkt trægulv fyldt med et tykt lag fernis til at få et ny afhøvlet og ny afslebet trægulv i den naturlige lyse træfarve, er en verden til forskel. Det skal ses og opleves for lyse farver giver rum og tiltrækker lys. Den hvide og lyse smukke patina som et ny afslebet trægulve har, overgås ikke af noget andet.

“Et nyafslebet trægulv er  er smukt.”

Gulvbehandling af trægulve i Svendborg

Det kan give god mening af give trægulvet en overfladebehandling af en eller anden slags. Træ er meget sårbart uden en behandling og vil meget hurtigt forgå ved almindeligt brug og slid på gulvet. Indenfor gulvbranchen og hos gulvfolk landet over er der en række forskellige former for gulvbehandling som er standard, blandt andet:

  • Gulvafslibning Svendborg og på hele Fyn, herunder Assens, Odense og Fåborg. Her på billedet ses en gulvslibemaskine igang med af afslibe et trægulv. Her benyttes sandpapir som stille og roligt fjerner den gamle overflade. Gulvafslibning kan udføres som gør-det-selv gulvafslibning eller af en fagmand, en professionel gulvmand.Lak
  • Hvid lak
  • Lud
  • Hvid lud
  • Olie
  • Hvid olie

og nogle stykker flere, herunder sæbe, voks og bejdse. Hvilken form for overflade man ønsker afhænger helt og holdent af behov, ønsker og drømme for boligens ny renoverede trægulv.

Lad din gulvmand hjælpe dig

Det er vigtig med input og inspiration i valget af gulvoverflade. Skal det ny afslebne trægulve være som oprindeligt? eller trænger gulvet til en helt anderledes gulvbehandling? Som professionel gulvfirma i Svendborg og på Fyn oplever vi ofte at kunder vælger den samme overfladebehandling som oprindeligt, hvilket giver god mening.

NOTE: Vi undlader aldrig at fortælle kunder, at der er mange alternative muligheder til den oprindelige gulvbehandling.

 

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote